HTML – CSS – Java Script basis voor webdesigner


De webdesign cursus: HTML – CSS – Java Script is bedoelt voor hen, die nog geen ervaring hebben met het maken van webpagina’s, maar zich breed willen oriënteren op dit vakgebied.
U ervaart hier alle details over onze fascinerende webdesign cursus , zoals het cursusprogramma, u eerst mogelijke cursusstartdatum en de kosten. U heeft  de mogelijkheid  deze basiscursus zowel voor een groep als klassikale coaching of voor één persoon als One by One coaching  te volgen.

Is de webdesign cursus HTML – CSS – Java Script iets voor mij?

Onze basiscursus Webdesign: HTML – CSS – Java Script is bedoelt voor hen, die nog geen ervaring hebben met het maken van een webpagina, maar zich breed willen oriënteren op het  vakgebied Webdesign. Hij biedt een solide basis van waaruit u zich professioneel in het werkgebied kan begeven. Indien u zich professioneel  op het gebied van Content Management Systemen (CMS), zoals bijvoorbeeld WordPress of Joomla, wilt bewegen is deze  cursus een absoluut must known!

Wat leer ik in de webdesigncursus HTML – CSS – Java Script?

Leer welke betekenis head, body, heading tag, table, paragraaf en subparagraaf in de structuur van uw webpagina  heeft. Aan hand van een voorbeeld webpagina gaat u direct aan de slag met HTML. U maakt kennis met de verschillende Webbrowsers en Web Editoren. Cascading Style Sheets (afgekort tot CSS)  zijn een mogelijkheid om de vormgeving van webpagina’s los te koppelen van hun feitelijke inhoud en centraal vast te leggen. U leert hoe u met CSS een zoekmachine optimaliseerde layout maakt.
U wordt vertrouwd gemaakt met de omgang van tags, elementen en attributen. U leert hoe u een video, muziek of geschikt beeldmateriaal op uw webpagina kunt optimaliseren voor een goede vindbaarheid. Een verder onderdeel van deze basiscursus is het promoten van uw website, zoals het aanmelden bij belangrijke zoekmachines of webcatalogen. Met behulp van Java Script maakt u een webpagina interactief  en ontwikkelt eigen webapplicaties.

Hoe verloopt deze webdesigncursus?

Deze cursus wordt door onze deskundige coach met enthousiasme en veel geduld verzorgd. Uw coach is breed opgesteld op het gebied van Webdevelopment en maakt dagelijks gebruik van  onder meer  HTML, CSS en Java Script.
Naast een duidelijke uitleg van alle onderdelen uit deze cursus, staan praktijkgerichte oefeningen in de voorgrond. In de praktijkgerichte oefeningen gaat u met een eigen case aan de slag. In overleg met  uw coach vindt u uw passende case. Vanzelfsprekend bestaat gedurende de les voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen, die uw deskundige coach graag beantwoord. Getrouw ons devies: Alleen een niet gestelde vraag is een slechte vraag!

Hoe lang duurt de cursus?

De basiscursus HTML – CSS – Java Script duurt in totaal 12 lesuren. U kunt deze populaire cursus bij ons volgen als  dagdeelcursus of avondcursus.

Webdesigncursus: HTML – CSS – Java Script als bedrijfscursus/ Incompanycursus

U wilt de webdesigncursus: HTML – CSS – Java Script graag bij ons boeken als bedrijfscursus, om de ontbrekende kennis van uw medewerker/werknemers uit te breiden? Vraag dan nog vandaag een vrijblijvende offert via de volgende link of neem contact op met ons via telefoon +31 (0) 475 452 677.

Welke voorkennis heb ik nodig?

Om de webdesigncursus: HTML – CSS – Java Script bij ons te kunnen volgen is kennis van computer en Windows vereist. Als u zich professioneel in het vakgebied van Webdesign wilt begeven, is het basis weten van de Engelse taal essentieel.

Wij werken met kleine groepen

Max. deelnemers: 5
Wat gebeurd als de geboekte cursusdatum al volgeboekt is? Geen probleem wij bieden u per direct een uitwijk datum aan.

Cursusdetails

HTML - CSS - Java Script basis voor webdesigner
Datum & Inschrijven
Offerte aanvragen
Kosten
Laat u certificeren

Opleidingsresultaat

 Na afsluiting van de basiscursus Webdesign: HTML – CSS – Java Script weet u wat u kunt doen om bezoekers, bezoeker die bij uw webpagina passen, aan te trekken en hoe belangrijk de juiste trefwoorden zijn

  • U kunt de elementaire functies van HTML (HyperText Markup Language), CSS (Cascading Style Sheets) en JavaScript gebruiken.
  • Na afsluiting bent u in staat uw doelgroep aan te trekken op uw webpagina.
  • U heeft geleerd hoe u een eenvoudige webpagina kunt maken middels HTML code
  • U weet hoe u een tekst moet schrijven voor zoekmachines zoals Google.
  • Verder kunt u nu uw eigen layout ontwikkelen middels CSS.
  • U bent goed voorbereid voor het behalen van het HTML Developer Certificate, CSS Developer Certificate of JavaScript Developer Certificate.

Nog vragen? Door middel van het contactformulier kunt u contact met ons opnemen.
Voor een vrijblijvend & oriënterend gesprek of het bespreken van een specifieke situatie staan wij u graag via telefoon 0475 452 677 te woord.